24 december

Lucka nummer 24: ”Vad julen betyder för mig”

Oj! Jag har ju inte direkt varit julens största fan. Men sedan vi fick barn försöker jag göra den till en speciell tid för dem. Jag vill att julen ska vara mysig och härlig. Inte för stressig och inte alltför mycket flängande hit och dit. Om det är möjligt vill jag ha snö och kallt, men det går ju inte alltid att lösa såklart. Men för mig är julen barnens högtid och det viktigaste är att de har en fin jul med massa kärlek och mys.

 

 

Detta är en del av Kajsons julkalender.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s