23 december

Lucka nummer 23: ”Det perfekta julreceptet”

Kanske lite tråkigt, och ni har ju sett det förut  – men mina lussesnäckor är fasen det godaste som finns. Här finns receptet.

Skärmavbild 2017-12-17 kl. 19.22.49.png

 

Men. Förutom ovan bullar gillar jag kola av alla dess slag. I år ha jag testat att göra kola med choklad med havssalt på, en riktig hit. Jag testade att göra kola med Polly också. Ojojoj! För en sockerälskare som jag var det totalt beroendeframkallande, men så sött att det gjorde ont i tänderna!

 

Detta är en del av Kajsons julkalender.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s