22 december

Lucka nummer 22: ”En person jag skulle vilja ringa idag”

Min mormor. Det är nu strax över ett år sedan hon lämnade oss och jag saknar henne! Jag hittade två sidenscarfsar i garderoben för lite sen, båda från henne. De luktade fortfarande lite mormor-garderob och det stack till i mig av saknad.

Skärmavbild 2017-12-17 kl. 19.14.20.png
Mormor och Kasper på hennes 99-årsdag

 

Jag har fortfarande kvar hennes nummer min ”favorit-lista” i telefonen. Jag kan liksom inte ta bort det, även om jag vet att det såklart är dumt att ha det kvar…

 

Skärmavbild 2017-12-17 kl. 19.37.58.png

 

 

Detta är en del av Kajsons julkalender.

 

 

En reaktion på ”22 december

  1. Åh där stack det till i mitt hjärta och tårarna rinner. Saknar också min mormor jättemycket och vill fortfarande ringa henne varje dag. Har även hennes telefon nummer kvar i mobilen. Kan inte få för mig att ta bort det. Ändå en skön känsla att kunna sakna tycker jag. Då finns dom ju alltid hos oss i våra hjärtan. Detta blir andra julen utan min mormor och på julaftons morgon när det är bara jag uppe blir det en stund med bara mormor i tankarna.
    Önskar dig en God Jul!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s