Utmattningen

Några har undrat hur jag mår så jag tänkte skriva lite om det.

Utmattningen sitter i, och det är ju inte så konstigt. Det tog ju lång tid att komma hit, så det kommer att ta lång tid att bli frisk.

Men jag mår mycket bättre!

Det betyder ju dock tyvärr inte att jag mår bra. Jag har dagar som är ok och jag har dagar som är ganska bra. Och några enstaka dagar är riktigt bra. Men jag har också dagar då jag bara skulle vilja stanna i sängen under täcket.

När jag trycker på för hårt, och stressar för mycket, då blir följden som på bilden nedan:

IMG_6077.JPG

”Översvämning” i huvudet, och rinnande tårar. När jag sätter mig ner och slappnar av efter en jobbig dag eller vecka (när jag har ansträngt mig lite för mycket för att visa omvärlden att allt är ok fast det inte är det), när jag släpper taget lite grann – då rinner det över. Det känns som jag har en järnhjälm på huvudet, och jag är yr och skakig.

MEN!

Som redan skrivet. Jag mår bättre. Mycket bättre. Jag försöker tänka positivt och jag tar vara på de ögonblick som lyfter mig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s