19 december

Lucka nummer 19: ”En vän jag vill hylla…”

Oj! jag har så många kloka människor runt mig, och alla kämpar de på med sitt. Alla med sina problem och glädjeämnen.

Skärmavbild 2017-12-17 kl. 04.09.25

Jag tänker inte nämna några namn, men jag har några vänner som jag tänker lite extra på ibland, även om vi typ a l d r i g hinner ses….

  • Den kloka och analyserande smålänningen som jobbar för ett bättre samhälle. Samtidigt kämpar hon med två barn och en vardag som är allt annat än enkel att få ihop. Hon har tagit sig igenom en utmattning utan att sjukskriva sig och är starkare än Pippi! Och hon är så klok, så klok!
  • En annan väldigt klok smålänning, även hon med två barn, och även hon med utmattning/stress i sin historia. Nu verkar dock balansen infunnit sig lite mer och hon har fått sitt drömjobb på den stora småländska koncernen.
  • Sista, men allt annat än minst – Hon som stressar nästan jämt och skulle kunna jobba ihjäl sig. Kreativ som få och klok som en bok. Och alltid redo att lyssna, även om öronen ibland måste blöda av allt mitt tragglande. Hon är, precis som jag, en ”duktig flicka” och kämpar emot känslan av att allt alltid hade kunnat göras bättre. Bara det, att i hennes fall, är allt redan så bra!

 

 

Detta är en del av Kajsons julkalender.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s