17 december

Lucka nummer 17: ”Den perfekta julklappen”

Något jag önskat mig men inte blivit färdig att köpa. Eller något jag inte alls önskat mig men som de som känner mig vet att jag blir glad för ändå. En speciell parfym eller den där fina kappan. En teckning från barnen. Eller kanske presentkort på massage. En spadag med någon jag tycker om. Hemmastickade raggsockar. Eller en konsert med bästa bandet och härligt sällskap.

Jag blir glad för det mesta faktiskt 🙂

I år – om jag får drömma – skulle den perfekta julklappen vara årets julklapp. En elcykel. Åhhh, vad jag önskar mig en elcykel.

Skärmavbild 2017-12-06 kl. 20.51.48.png

 

 

Detta är en del av Kajsons julkalender.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s