16 december

Lucka nummer 16: ”En person jag är avundsjuk på är…”

Det här med avundsjuka är något jag försöker att undvika. Istället är det bättre att vända blicken mot sig själv och uppskatta det man har. Och i slutändan – så är det bara du själv som kan påverka ditt liv och din inställning.

Så. Ingen.

Jag är inte säker på att någon annan är lyckligare än jag är. Just i detta ögonblicket – såklart. Men över lag. Finns det perfekta livet? Jag vet då ingen som har det…

avund.jpg

 

Men visst. Jag skulle ju kunna tänka mig att ha en röst som Beyonce, ett bankkonto som Zlatan och Isabella Löwengrips mindset. Och Fredrik Eklunds hus på landet är ju helt ok. Och tänk att kunna teckna som Anna Ileby, eller yoga som Yoga Girl. Men såhär kan man ju hålla på i all evighet…

 

 

Detta är en del av Kajsons julkalender.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s