10 december

Lucka nummer 10: ”När jag ”tappade det” senast….”

Ehhrrmm, nu kan det ju vara som så att jag har lite humör. Eller ganska mycket humör. Ett jäkla humör om jag ska vara ärlig. Det har dock blivit bättre med åren, nu kan jag faktiskt tygla mig själv hyggligt bra.

glad.jpg
Känslomänniska! Precis så glad som jag är på den här bilden – lika arg kan jag vara två minuter senare – för att sedan bli ledsen, eller glad igen efter en minut…

Senast jag höll på att fullständigt tappa det var en torsdagseftermiddag för några veckor sedan. Själv med båda barnen, alla trötta, alla hungriga. Jag försöker laga mat samtidigt som Klara skriker h e l a tiden. Kasper försöker då överrösta henne. Jag ber dem om och om igen att snälla sänka volymen lite. Men icke. Till slut var jag nära att slänga ut båda ungarna genom fönstret. Men det gjorde jag såklart inte. Däremot stängde jag ut mig själv på altanen (där jag ändå kan se barnen genom fönstret) några minuter och försökte djupandas.

Så egentligen tappade jag ju inte det fullständigt. Det var nog faktiskt ett bra tag sen det hände om jag tänker efter. Nångång i somras tror jag… Det måste ju ändå vara ok statistik?!

 

 

Detta är en del av Kajsons julkalender.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s