Åka buss

Nu när jag jobbar lite mer är det jag som lämnar Kasper på föris nästan varje dag. Jag avskyr att cykla när det börjar bli halt, så vi åker buss på morgonen. Jag har inte tänkt så mycket på det, men nu när Kasper är hemma sjuk har jag åkt bussen själv. Det är inte alls lika kul 😦 För även om hans tjatande före 07 på morgonen kan bli lite kämpigt, är det iaf upplyftande. Jag lämnar alltid föris med ett glatt hjärta.

Vi promenerar iväg till bussen 6,45 på morgonen, jag och Kasper. Klockan 06,56 kommer bussen och vi åker en (!) hållplats för att komma till hans förskola. Vi har gott om tid så vi brukar busa lite på vägen. Tom när det regnar och är kallt har vi ganska roligt ❤

IMG_6866.JPG

Blött på bussen / Lek med ficklampa

Älskade unge! ❤

En reaktion på ”Åka buss

  1. Pingback: Åka buss!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s