7 december

Lucka nummer 7: ”En ofiltrerad bild från idag”

Mycket passande att den kom just idag. Med en sjuk unge och en som håller på att få kindtänder och är på ett jädrans humör har det varit en rätt stökig eftermiddag. Ch har jobbat så jag har varit själv med kidsen.

Det började dock bra. Lunch i form av ”formelett” som Kasper säger. Omelett alltså. Sen gick Kasper och la sig med paddan och somnade nästan direkt. Klara somnade hon med så jag fick en stund i lugn och ro med fika och Downton Abbey. Så lyxigt!

IMG_6870.JPG

 

Men. Sen vaknade barnen och då blev det annat liv i luckan. Kasper hade fått ganska hög feber så han fick ligga och vila i ”mammaspappas säng” med alvedon, en extra filt och paddan. Klara var pigg som en lärka och stökade runt i köket. Sen tog alvedonen fart i Kasper och vi bakade pepparkakor som vi sedan fikade på ❤

 

Ja, det var det om den här dagen. Några väldigt fula bilder har jag tyvärr inte, för när det kaosar som mest, ungarna gapar, maten kokar över och jag snubblar över leksakerna – då är inte mobilens fotofunktion det första jag tänker på…

 

Detta är en del av Kajsons julkalender.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s