4 december

Lucka nummer 4: ”Ett misslyckande i livet”

Jaha, det här var ju ett muntert ämne… Ett misslyckande. Jag har misslyckats många gånger, men inget så stort att det varit livsavgörande precis. Men ingen är ju perfekt, inte heller jag. Så misslyckanden får man ju räkna med då och då. Annars är man nog inte mänsklig. Eller så har man ingen självdistans och fattar därför inte att man inte är perfekt.

Nu när vi snart ska åka till Sälen, kommer jag att tänka på mina två totalt misslyckade försök att åka snowboard. Och ändå längtar jag liiite efter att försöka igen. Skam dem som ger sig!

Detta bildspel kräver JavaScript.


Första gången jag åkte bräda var när jag jobbade i Lindvallen, säsongen 01/02. Jag och en kompis provade tillsammans, vilket slutade med afterski-fylla på toppstugan och lift ner för backen istället för att åka… Andra gången var med Christian i Lindvallen 2011. Det slutade inte lika illa, men inte gick det särskilt bra heller. Kolla bilderna ovan så fattar ni…

 

 

Detta är en del av Kajsons Julkalender.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s