3 december

Lucka nummer 3: ”Vilken dröm har jag som jag vill uppfylla i livet?”

Oj, jag vill så himla mycket. So much to do, so little time, är det inte så man brukar säga? Min högsta dröm är nog (tråkigt nog) att hitta balans i livet. En balans i vardagen som gör livet värt att leva. Inte bara på eller av, utan också mittemellan.

Men visst har jag andra drömmar också. En bucket list, det måste man jag ha! På min bucketlist finns mest olika typer av resor, men även annat, som tex att någon gång i livet bo på landet. Och att äga en porsche, det är definitivt ett mål. Jag vill ha en gammal modell. En riktigt cool, helst med vinge bak.

Skärmavbild 2017-12-02 kl. 08.58.19.png
Isabella Löwengrip med sin första Porsche. Powerwoman no 1.

Skärmavbild 2017-12-02 kl. 09.01.30.png
Drömmen. En lila Porsche!

 

 

Detta är en del av Kajsons julkalender.

En reaktion på ”3 december

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s