2 december

Lucka nummer 2: ”Ett barndomsminne jag vill dela med mig av”.

Jag har ett speciellt minne som ligger mig varmt om hjärtat, och det är min morfar. Egentligen vet jag inte riktigt om jag kommer ihåg det på riktigt eller om jag gjort minnen med hjälp av bilder och berättelser. Min morfar var väldigt förtjust i väderkvarnar. Han hade en stor riktig väderkvarn som han sålde när han inte orkade ta hand om den mer. Den minns jag inte. Men. I trädgården hade han en liten väderkvarn som var så himla fin. Jag minns att vi brukade titta på den där väderkvarnen ❤

IMG_6836.jpg
Morfar, väderkvarnen, mamma och jag. Gotland sommaren 1982, jag är ett år gammal.

Tack vare detta är jag själv väldigt förtjust i väderkvarnar. Drömmen vore en kvarn i trädgården, en liten variant då förstås, som den på bilden. Jag har länge tittat på en, men de kostar en halv förmögenhet. Jag får väl önska mig en av tomten…

 

 

Detta är en del av Kajsons julkalender.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s