1 december

Eftersom jag har lite bloggtorka (vardag, vardag, vardag, vardag och inget kul att skriva om) kör jag en julkalender i december, Kajsons julkalender.

kalender.jpg

 

Helt logiskt börjar vi såklart med Lucka nummer 1: ”Mitt perfekta liv!”.

Ehh, mitt perfekta liv!? Det existerar inte. Inte mycket i mitt liv är perfekt just nu. Det har varit och det kommer att bli, men just nu… not so much.

Jag har dock två välskapta ”perfekta” ungar (jo, jag har verklighetsuppfattning, jag vet att de inte är perfekta), som trots allt verkar vara välmående och nöjda. Dem är jag tacksam för varje dag ❤ Vidare har jag en man som är (nästan) perfekt. Iaf mot mig! Han finns alltid vid min sida och ställer upp för mig i vått och torrt, Vårt äktenskap går såklart upp och ner, precis som alla förhållanden. Men vi älskar varandra och uppskattar varandras egenheter, och kanske viktigaste av allt – vi är varandras bästa vänner och tycker om att umgås. Vi gillar varandra helt enkelt 🙂

Skärmavbild 2017-12-01 kl. 14.02.36.png

 

Men om jag får drömma… Hur ser ett perfekt liv ut? Äh, jag vet inte, men kanske:
– Familj som är frisk och mår bra.
– Ekonomisk frihet. Jag behöver inga miljoner (eller, jo det hade varit gött) men det hade varit skönt att slippa tänka sig för varje gång man behöver köpa ett par nya skor till sig själv eller en pyjamas till ungarna.
– Större boende. Jag skulle vilja ha några rum till. Ett kontor/syrum och ett gästrum. Och  ett bibliotek – drömmen! Böcker från golv till tak, en skön soffa eller fåtölj och en brasa.
– Resor. Många resor till spännande platser både i när och fjärran.
– Jobba ca 50% och kunna ägna mig mer åt hem och barn. Och välgörenhet, typ herrelösa hundar eller liknande. Jag tror det hade gett mig otroligt mycket mentalt att göra något sådant.

 

 

Detta är en del av Kajsons julkalender

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s