Jäuni

Som jag nog skrivit om tidigare har Kränku, Gotlands bästa te-butik, 40-årsjubileum i år. Det firar de med att ge ut ett nytt te varje månad. Teet finns bara att köpa just det månaden, sen får man inte tag på det igen.

Jäuni (juni) är min favorit tätt följt av Mass (mars). Igår drack jag min sista kopp jäuni, nu är det helt slut 😦 Jag har snällt och gulligt bett Kränku om att ta in detta i ordinarie sortiment. Vi får väl se vad som händer när året och alla månadsteer är slut…

IMG_6794(1).JPG

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s