Mörkret

Jag har så smått börjat fuska in lite julpynt hemma. Eller, inte direkt julpynt, men lampor och ljus. Det är ju så mörkt om dagarna så jag kände för att ljusa upp lite här hemma. Tomtar och annat får lov att vänta någon vecka till.

IMG_6772.JPG

Klockan fem i morse var det ganska mysigt med lite ljus vid soffhörnan. Och på tal om det – klockan fem! Vad är det med det? Varför i hela friden vill våra ungar gå upp klockan fem?? Jag gav iaf mannen sovmorgon och gick upp med barnen. Men när han sedan kom upp vid 7,30-snåret var jag helt färdig och gick och la mig igen. Halv elva vaknade jag! Detta trots att jag somnade kl 21 igår. Behövde tydligen sova…

Dagen har sedan gått i sakta mak. Frukost vid elva-snåret, film i soffan och läsa bok. En liten sväng var jag ute i trädgården och fixade det sista inför vintern – räfsade upp lite löv och plockade in de sista krukorna i växthuset. Nu får det komma snö! Men det är verkligen det enda vettiga vi gjort under dagen. Precis en sån söndag som vi behövde!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s