Hotel Babylon

För alla som någonsin jobbat (eller för den delen bott) på hotell – är denna serien sevärd. Den är absolut inte utbildande på något vis, och man behöver inte använda sin intelligens speciellt mycket för att se på den. Perfekt för oss just nu alltså.

Hotel Babylon handlar om just Hotel Babylon. Ett femstjärnigt hotell i London där gästen alltid är i fokus. Visst är historierna i serien påhittade, men ni skulle bli förvånade över hur mycket som faktiskt är sant. Det är tur att hotellgäster inte vet vad som pågår bakom kulisserna på ett hotell 🙂

Skärmavbild 2017-11-21 kl. 06.25.32.png

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s