Livet just nu

På riktigt. Jag minns inte att jag någonsin varit såhär trött. Jag är så evinnerligt trött på (och trött av) att inte få sova på nätterna. Är det inte den lilla människan som stökar så är det istället den lite större. Runt klockan fyra varje morgon är det uppstigning. Har man tur har man fått sova fram tills dess, men mest normalt är att vi är uppe någon/några timmar mitt i natten också. Jag och mannen hjälps ås och kör varannan-natt-upplägg, men man vaknar ju ändå även om man inte måste gå upp.

Snälla säg att det blir bättre!

Eller ja, jag vet ju att det blir bättre. Men just nu ser jag inte ljuset i tunneln. Vi går och lägger oss före nio varje dag, och det är visserligen nödvändigt för att vi ska överleva, men såå tråkigt. När väl ungarna har somnat blir det ju knappt någon tid kvar för oss att vara vuxna på. Vi sätter oss bara i soffan, helt slut, och glor ett avsnitt på någon meningslös serie och sedan går vi och lägger oss…

IMG_6746

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s