Sömnen

Jag behöver mer sömn än någonsin just nu. Kroppen har väl äntligen lärt sig att slappna av lite och ska då ta igen ett års sömnbrist. Dessutom är jag helt slut i skallen nu när jag är ”ny” på jobbet. Hjärnan går på högvarv. Angenämt tycker jag, men tröttande.

Att sova länge är ju inget alternativ a maison Perche. Så istället får man gå och lägga sig i tid. I tid, tänker ni – typ runt 22 då typ?

Nope. Klockan åtta!!

På riktigt. Jag går och lägger mig runt åtta. Ibland blir klockan halvnio, men då är jag lite stressad för att jag är i säng för sent…. Senaste veckan har jag somnat i soffan varje kväll runt 19-snåret. Galet, jag vet. Men sova alltså, så skönt!

trött.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s