Saknaden

Jag vet, hon var ”bara” en hund. Inte mitt barn – men herregud vad jag saknar denna dam!

Skärmavbild 2017-11-08 kl. 14.34.15.png

Det är nu 1,5 år sedan hon lämnade oss, en fin junikväll efter en härlig dag i trädgården. Hon finns med mig varje dag, som skrivbordsunderlägg på min dator. Och i mitt hjärta såklart. Älskade Zazza, jag hoppas verkligen att du har det fint däruppe på månen! ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s