Uppe i himlen

Alla helgons dag i helgen. Jag har tyvärr de gravar jag skulle vilja besöka alldeles för långt borta för att göra det möjligt. Men istället tände vi ljus i trädgården, på altanen och i växthuset och tänkte på dem vi saknar ❤


Kasper frågade var de som har dött finns nu. Jag svarade himlen… För jag vill gärna tro att det är så. Att de som lämnat oss sitter där uppe och tittar ner på oss och vakar över oss. Busar med oss ibland och stökar till det då och då, men oftast bara ser om oss så vi har det bra.

 

IMG_6468

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s