Det bästa av två världar

Jag älskar mina dagar nu. När jag får lite av allt. Jobb-tid, egen-tid, barn-tid och tid med maken!

Torsdagen var i stressigaste laget för mig, men det gick fint! Jag började med att lämna Kasper på föris kl 07, på vägen tramsade vi oss lite 🙂 Sen promenerade jag till jobbet, skön promenad på typ 20 minuter, balsam för hjärnan. Jag jobbade några timmar, sedan åkte jag hem för att byta av maken som stack till jobbet. Jag och Klara åt lunch och sedan sov hon en stund i sjalen. Så mysigt att ligga i soffan och snusa henne i håret när hon sover. Vi hämtade Kasper på föris, åkte hem, fixade lite hemma, lagade middag och väntade in maken. Vi åt mat och nattade barnen. Sen tog jag en dusch och landade till sist i soffan. Puh! (gick och la mig kl 19,57)

IMG_6427
Morgontrams före 07, i väntan på bussen 🙂
Ni kan väl rulla tungan?

Älskar att vara på jobbet tidigt. Strax efter sju är bäst, lugnt och skönt.
En helt tom arena och total tystnad på kontoret.

IMG_6431
Klara-mys i soffan. Sovande ungar alltså ❤

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s