Sista dagen

Sista dagen som föräldraledig på heltid är till ända. Jag och Klara har ägnat den åt hemmapyssel och mys i soffan. Vi har läst böcker och slagit in julklappar, planterat om lite blommor och målat krukor. Typiskt bra innedag!

Frukost / Lunch / Frukost för mig / Fika för mig
Jag kommer att sakna matstunderna med denna matglada Loppa!

Imorgon börjar jag jobba. Det känns bra, men läskigt. Det är ju över ett år sedan jag jobbade, och hjärnan är minst sagt mosig. Jag hoppas att jag kommer in i det snabbt!

Jag börjar på 50%. Det känns lagom. Resten av tiden är jag sjukskriven och några få timmar är jag föräldraledig. Det innebär att jag kommer kunna mysa med barnen några dagar i veckan, vilket känns bra. Vidare kommer jag kunna få ”Frida-tid” på de timmar jag är sjukskriven, vilket behövs om jag ska bli helt frisk från min utmattning. Jag funderar på att ägna tiden åt träning, fika och läsning. Och bad. Saker som ofta får mig att må bra 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s