Årstiderna

Jag är en sån där hurtig jävel, som folk blir irriterad på, för att jag är positiv till i stort sett alla väder och årstider. Men så är det – jag gillar verkligen alla årstider! Det är inte hittepå, utan på riktigt. Det är framförallt olikheterna jag gillar. Att vi kan ha riktigt varmt och skönt på sommarn och lika kallt och bistert på vintern.

Snö, is, sol, regn, varmt, kallt. I like! Det finns eg bara ett väder som gör mig på riktigt dåligt humör – blåst. Och ironiskt nog bor jag ju i Malmö, Sveriges typ blåsigaste stad. Men håll med mig – blåst gör allt värre. Det kan förstöra både en perfekt solvarm sommardag, en härlig krispig höstdag och en kall vinterdag med hög luft.

 

Skärmavbild 2017-10-29 kl. 08.25.05.png

Just nu är vi inne i den årstid som jag alltid gillat allra mest – hösten. Men den här hösten lämnar en del att önska om jag ska vara ärlig. För regn i all ära, men tillsammans med blåst – VARJE dag – det blir aningens tjatigt faktiskt. Och när vi inte fick någon ordentlig sommar är jag inte redo för höst än. Jag är fortfarande liksom inte tinad inombords sen förra vintern. Jag fryser! Och särskilt nu, när det plötsligt blev vinter…

Förra hösten däremot. Den var fin och underbar och alldeles fantastisk. Jag minns att jag och Kasper badade i hans lilla pool långt in i september och det var helt underbart att vara ute hela hösten.

Kisspaus på Österlen i september
Barnvagnspromenad i november  / Solig dag på Gotland i december

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s