Scarfsen

Modeinlägg är ju som ni vet inte riktigt min grej. Dels för att jag egentligen inte har koll på hur man ska se ut just nu (klär mig typ i det jag trivs i), och dels för att jag inte är tillräckligt intresserad. Såklart vill jag se bra ut, men jag lägger verkligen inga miljoner eller speciellt mycket tid på shopping av kläder.

Jag tog ju dock ett rejält ryck för några veckor sedan. Med hjälp av min personal shopper (aka syrran) fick jag nästan en helt ny garderob. Efter två graviditeter och två amningsperioder har min kropp minst sagt förändrat sig. Vissa kroppsdelar sitter väl inte riktigt där de satt innan, vissa har blivit större och andra mindre. Dessutom var alla mina kläder hopplöst gamla eller slitna. En rejäl rensning (vi pratar typ tre flyttlådor) och ganska mycket shopping senare känner jag mig nu redo för att börja jobba.

Bästa shopping-assistenten. Stenhård i sina bedömningar av kläder och en perfekt barnvakt när mamman skulle prova typ trettioelva plagg i varje butik.

 

En av de saker som jag inte köpte, men som är en av mina favoriter är denna scarf som jag fått från mormor. Den är ett klassiskt exempel på något i min garderob som jag använder oavsett den är modern eller inte, för jag gillar den. Blå och lila, mormors och mina favoritfärger ❤

Aningen blåsigt på Limhamn när jag skulle försöka fota…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s