Slagpåse

Funderar helt seriöst på att köpa en sandsäck till kidsen. Tror ni det funkar? Som substitut till mig själv? Så jag får vara ifred…

Inatt när loppan vaknade 03,15 var jag redan halvt vaken (sover som en kratta en vecka i månaden…) så fast att det eg var Ch´s natt gick jag upp med henne, I en timme tog jag emot ca nitton danska skallar, två bett, otaliga dragningar i håret och typ trettiosju rivningar. Ungen far och flänger fram och tillbaka som en tok, och hennes huvud är hårt. Väldigt hårt! Tänderna är inte mjukare direkt. Och när hon sedan är påväg att somna om kämpar hon för att vara vaken genom att dra mig i håret med ena handen och riva/nypas på halsen med den andra. Så himla skönt alltså!

Dagtid är det med klättring som gäller. Båda barnen verkar tro att jag någon slags klätterställning som man kan hoppa på och klättra på, och gärna dra och slita i också. Hår och kläder är bra som handtag…

Pappan i huset kan sitta 20 cm ifrån oss, men honom klättrar de inte på. WTF?!

 

trött.jpg
Illustration av Louise Winblad

Jag behöver verkligen börja jobba nu…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s