Rutiner som förändras

Rutiner i all ära, men ibland är det skönt med förändring! Kanske framförallt för oss vuxna, men även för kidsen. För när minimänniskan är tröstlös på morgon när pappan går och sedan går runt och gapar ”pappa, pappa” är det nog dags för pappan att ta över här hemma. Och när tvåfotingen bestämt säger ”nu vill jag att mamma ska hämta mig på
Äförskolan istället”, ja då är det nog läge för det.

Detta bildspel kräver JavaScript.

 

Lagom är bäst heter det ju. Och nu är uppenbarligen Klara lika trött på mig som Kasper är trött på Christian. Vilken tur att det bara är en vecka kvar tills pappan ska vara hemma och mamman tar över en del av föris-lämna/hämta.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s