En hektisk torsdag

Igår var en sån där dag när allt skulle hända samtidigt.

Christian hade kickoff med jobbet och var borta exakt hela dagen och kvällen.
Jag och Klara hade Alfons-besök, och sedan skulle jag på personalmöte, och på kvällen var jag ju ensam med barnen.

Vi startade med Alfons! Studien om modersmjölksersättning som jag och Klara medverkar i. Klara fick lämna blod (litervis kändes det som men det var det såklart inte), mäta blodtryck, vägas och mätas på längden och bredden. Det gick bra, men hon har ju  humör vår lilla dam… Arg som ett bi blev hon när sköterskan stack henne, fast att hon såklart var bedövad och det gjorde säkert inte så ont, men däremot är det ju inte kul att vara fasthållen. Hon var supertapper och klarade av besöket galant, och somnade sedan innan jag ens hunnit ut från parkeringen! Stackarn, helt slut ❤

Vi körde sedan hem och käkade lunch, och jag bytte om och gjorde mig redo för personalmöte. Jag är ju fortfarande föräldraledig så det var såklart inget tvång, men när man varit ledig ett år har det hunnit hända ganska mycket. Så det var skönt att vara med på ett möte och se vad som händer på hotellet, och träffa all ny personal!

IMG_6051.JPG

Att få gå på personalmöte ensam utan barn, med nya skor, tajta jeans och ren tröja – vilken grej! Kappa hade jag på mig och handväska (istället för skötväska). Det var lite som en dröm att få dricka mitt vatten och äta min kaka ifred. Utan att någon drog i mig eller klättrade på mig, och utan att någon hela tiden avbröt det jag försökte säga. Jag är så taggad inför jobbstart 1 november, det ska bli så kul att jobba igen!!

Kvällen var minst sagt kaos. Att natta två kids alltså – kudos till alla ensamstående föräldrar med småbarn. Hur får ni ihop det??! Kasper somnade till slut, alldeles för sent efter både saga och iPad och legobygge. Klara ville inte sova alls, men efter en timmes fajtande i selen slocknade ungen äntligen vid 20-snåret. En kopp te och en halv påse chips senare somnade jag själv ovaggad!

Dagens stora TACK går till morfar/pappa som tog hand om lilla loppan så jag kunde gå på möte i lugn och ro. Han gjorde misstaget att säga ”bara ring igen om du behöver hjälp”. Det finns risk att du kommer att ångra det pappa! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s