Mormor 101 år

Idag skulle vår mormor fyllt 101 år. Men det gör hon inte, för hon är i himlen ❤

Hon hann ju dock fylla 100 år innan hon fick vingar, vilket minsann inte är fy skam! Jag kunde tyvärr inte vara med på Gotland och fira henne på hennes 100-årsdag för jag var tjock som en boll och skulle föda barn – och det var jag inte så sugen på att göra någon annanstans än i Malmö eller Lund. Med facit i hand var det klokt för Klara kom ju fyra dagar tidigt och jag hade fått föda barn mitt på Östersjön…

IMG_9713(1).PNG

Denna suddiga bild är en av mina favoritbilder, en sån som jag aldrig tar bort från telefonen när jag rensar. Det är från hennes 100-årsdag, och jag och Kasper ringer via facetime för att önska grattis på födelsedagen! Åh, finaste mormor vad jag saknar dig!

Grattis på 101-årsdagen mormor ❤
Hoppas du blir firad med räksmörgås och god bakelse!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s