9 år

Idag firar vi Linnebröllop, maken och jag. Nio år som gifta.

 

Nio år! Det är en lång tid, och mycket har vi hunnit med hittills. Lägenhet, radhus, middagar, resor, hundar, barn, flertalet arbetsplatser, sjukdomar och friskhet, fattiga och rikare tider. Livet helt enkelt!

Christian, du är min största stöttepelare. Du finns alltid där, och jag kan alltid lita på dig. Vi tycker inte alltid lika, men vi lyckas alltid kommer fram till bra lösningar. Jag är lyckligt lottad som har en så fin man som du i mitt liv! Jag älskar dig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s