Två veckor kvar

Vet ni! Om två veckor börjar jag jobba. Hur gick det till? Hur har det redan gått ett helt år?

Jag ”fuskar” dock lite och börjar på 50%. Jag är fortfarande sjukskriven 25% och jag kommer att vara föräldraledig 25%. Veckorna kommer förmodligen (om möjligt) gå ännu fortare än de gör nu.

Det ska bli skönt att jobba igen! Jag behöver rutiner och annat fokus för att bli frisk från den här utmattningen. Det är svårt att tänka positivt och göra förändringar när man går hemma i samma fotspår hela tiden. Och så ser jag fram emot att få prata med vuxna människor, om annat än barn, blöjor och sömnstrul. Och att få använda hjärnan till mer än vad klockan är, när vi ska äta, vad vi ska äta, behövs ny blöja, dags att sova osv.

IMG_4871.JPG

Men icke desto mindre. Även om jag ser fram emot att jobba, så…
Denna lilla fantastiska människa, som jag kommer att sakna henne om dagarna! Tur att jag bara jobbar halvdagar till att börja med så jag får lite tid att mysa med henne!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s