Disel 13 år

Idag fyller den här gamla fyrbenta gubben 13 år. Tretton år! Han är alltså 94 år räknat i människoålder (7 år per år förutom första året som räknas som 10 år). Inte konstigt att han är lite trött och vinglig…

IMG_5598

Totalt döv är han nu, det älskade hundskrället. Han hör absolut inte ett jota, vilket gör det lite knepigt att kommunicera med honom. Och någon vidare vakthund är han ju inte direkt. Man får gå fram och putta till honom när man kommer hem så han vet att man är där! Men i övrigt verkar han må ganska bra, vår gamla gubbe.

Som ni ser på bilden från i helgen vill ha alltid ligga nära. Han är glad om han får vara med och mysa. Och han är så otroligt snäll. Barnen leker och hoppar och skuttar och Klara drar honom i öronen och klättrar på honom, men han bara ligger kvar. Om det blir lite jobbigt suckar han högt och flyttar på sig. Världens snällaste amstaff!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s