Ljud

Jag läste det här inlägget, och tänkte för mig själv att det där måste jag skriva om för det var lite kul.

ljud.jpg

Mina favoritljud!

  • Regn. Alltså när man sitter inne och lyssnar på regnet, allra helst på en altan eller liknande. Åh, älskar det. En kopp te, en filt och en bra bok på det och jag kan sitta en hel dag.
  • Vågor. Vågor som slår mot stranden, finns det många bättre ljud?
  • Barnens sömn-snusande. När barnen snusar lite i sömnen, liksom snark-andas sådär. Så himla lugnande att lyssna på.
  • Barnens skratt. Åh, mitt hjärta smälter ❤

 

Mina värsta ljud!

  • Hundskall från gläfsiga små ”råttor”. Småhundar som är stora i truten och skäller på allt och alla. Och så kan de knappt skälla ens, hatar verkligen det. Sen att hundägare till små hundar tenderar vara extra dåliga på att ha pli på sina hundar är ju en annan diskussion…
  • Lastbilar, bussar, stora bilar. Avskyr att gå längst hårt trafikerade vägar där det dundrar förbi stora fordon. Jag hör ju inte ens mina egna tankar. Och när stora fordon backar så det där jädrans pipandet kommer igång, fy bubblan alltså.
  • Kräk! När någon kräks – värsta ljudet ever.
  • Barnskrik! Jag. blir. galen. Det är ju en sak om de slår sig eller är ledsna på riktigt, men det där gnällandet som kommer ibland, fy sjutton för det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s