Magnolian 

Nu står den där jag ville ha den!

Den här magnolian köpte jag på Lidl (!) för 150 pix. De kostar annars en halv förmögenhet och lite till. Så jag tänkte att det får bära eller brista. Först stod den i en stor kruka, men den var lite ledsen där. Nu har den äntligen fått den plats som jag önskade (efter att jag både länge och väl fått jobba på att övertala mannen). På trädäcket stod en gammal stubbe när vi flyttade hit, men den var så rutten att vi inte vågade ha den kvar. I hålet har vi hittills bara haft sten, men nu – nu får min fina magnolia bo där! Åh, jag längtar tills den är stor och fin om sådär en tio år…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s