Dag ett, check

När jag mådde som sämst var den sak jag hade mest ångest över det faktum att jag var rädd för att vara ensam med barnen. Det blir ju lätt ganska stökigt med en halvåring och en treåring. Och fortfarande är det såklart jobbigt i stunder, men det tycker nog alla föräldrar.

Den här helgen är iaf ett eldprov för mig. Ch är på utbildning i Kphm och borta hela helgen (sover visserligen hemma men lär väl smyga in här sent ikväll). Så jag är ensam med barnen två hela dagar och en nattning.

Men vet ni! Det går bra! Riktigt bra!

Vi startade dagen med frulle i kombination med att riva hela köket (aka riva ut precis allting ur precis alla lådor). Vi fick sedan på oss lite kläder och drog iväg till Willys för lördagsgodis-handling. Och så vitt jag vet står butiken fortfarande kvar, så det får man ju se som väl godkänt!

Några av oss valde att se hyfsat normala ut – men en av oss skulle prompt ha två olika skor. Han ville rocka sockorna! Fast med skor. Jag tog inte den fajten utan lät det vara. Ganska gulligt ändå 🙂

Sen körde vi hem och käkade lite lunch, som sedan övergick i fika när pappa/morfar kom och hälsade på. Och sen avslutade vi dagen med korvgryta, bus på köksgovlet och filmtittande.

IMG_5488

I skrivande stund har minimänniskan och tvåfotingen somnat för natten och jag sitter i soffan och njuter av tystnad, te och Polly!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s