Stödmackan

Stödmackan, bästa mackan! Fast egentligen gillar (läs: älskar) jag alla mackor. Jag är lite som Joey i Vänner, jag kan äta mackor alltid, till alla måltider.

Nedan en hembakad historia med smör, skinka och gurka. Och så lite flingsalt på toppen! Perfekt som förmiddagsmål.Ibland käkar både jag och Klara macka till mellis. Häromdagen blev det köpebröd – Skånsk limpa, men smör och skinka. Det märks att hon är min dotter för hon älskar bröd precis lika mycket som jag gör 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s