Spjälsängen

Tänk, Klara Karamell är nu den femte ungen som sover i den här bruna fina spjälsängen. Älskar när man kan återanvända grejer/kläder som vi hade som små!

Skyddet på sidorna är samma som Kasper hade. Jag sydde det till honom och likadana gardiner, superfint på hans gamla rum! Jag hade en idé om att sy nytt till Klara men när jag blev sjukskriven la jag ner det projektet – hon sover ju lika bra med brorsans gamla!

Sängkläderna är från när jag var liten. Jag fick sy om dem lite bara, nya mått på kuddar och täcken jämfört med för 35 år sedan tydligen… Men visst är de fina!

 

Ungen bort fortfarande kvar i vårt sovrum eftersom hennes rum inte är klart – men det borde vi verkligen ta tag i. För som det är nu sover hon ganska ofta hela natten, men vi väcker henne och hon väcker oss så ingen får sova klokt i nuläget… Av erfarenhet vet jag att alla sover bättre i var sitt rum, iaf i vår familj.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s