Mamma-lunch

Idag var jag och Klara och lunchade med några andra mammor från föräldragruppen. Jag är så glad att ha dessa kloka kvinnor i mitt liv. De vet precis hur jag känner mig efter en jobbig natt, eller hur gnällig en unge med tänder på väg kan vara. Vidare är de dessutom roliga att umgås med. Och snygga!


Klara var extra fin i jeans och rutigt ❤ Men hon blev väldans trött av allt fikande och slocknade i mitt knä, så när de andra gick satt vi kvar en stund och mös på caféet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s