Little frog

Jag har hyllat den innan, men nu gör jag det igen – bärsjalen!

Jag kan inte räkna de timmar jag har burit Klara (och även Kasper) i denna sjal. Den kostade runt en femhundring och är nog mina mest välinvesterade pengar någonsin! I skrivande stund sitter jag vid köksbordet med ungen i sjalen på bröstet. Hon har inte långt kvar till sin förmiddagsvila och ögonlocken blir tyngre och tyngre samtidigt som andningen saknar ner. Det är så oerhört mysigt att ha henne så nära och bara känna värmen mot mig. Kärlek ❤

Min sjal kommer från Little frog och är en vävd sjal i 100% bomull. Den är 5,2 meter lång och helt underbar. Och bättre och mjukare blir den ju mer jag använder den!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s