Yin Yoga

I torsdags provade jag och syrran Yin Yoga på Yoga Sati i Limhamn. Som jag skrev om i det här inlägget är det ett nyöppnat ställe som körde ett gäng gratis prova-på-pass, och det tog vi tillvara på! Förra veckan testade vi både Vinyasa och Yin Yoga.

Jag har gått på en del yoga genom åren. Både poweryoga med lite mer puls, mindful yoga för lugnet, bikram yoga i 40 graders värme och några andra varianter. Men yin yoga var nytt för mig!

 

Och wow! Vilken grej! 75 minuters total verklighetsflykt, eller iaf 75 minuters total avslappning. Mycket fokus på andning och mindfulness, och på att få kroppen att slappna av i olika poser. Det här är en yoga som jag definitivt kommer att fortsätta med om jag får möjlighet!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s