Lund

Igår gjorde vi Lund!

Främst för att gå på vernissage där denna begåvade kvinna ställer ut! Marie Louise Kold. Hennes konst är magisk! Vi har redan några av hennes konstverk hemma, men nu har vi förälskat oss i några till 🙂

(Bilden till v från Elins Insta)

 

Men vi började med en lunch utomhus i höstsolen. Nu är min årstid här. Hög skön luft full av syre och höstsol. Älskar fina höstdagar! Pasta, rosé och trevligt sällskap gör ju inte saken sämre 😉

 

Innan vi gick för att se på konst gjorde vi ett kort stopp i domkyrkan. Jag har varit i Lund måånga gånger, jag har tom jobbat där ett tag. Men domkyrkan har jag faktiskt aldrig varit i – förrän igår! Och wow, vilken kyrka! Jag och Kasper hittade en kompis som vi pratade lite med – Kasper döpte honom till Gingo.

IMG_5269.JPG

 

Sen gick vi alltså på vernissage. Och innan vi åkte hem gick vi på lokal igen minsann! Jag festade till det med en drink – en tropical mojito i kvällssol!

 

Tack för hösten och lugnet och kravfria dagar!

Hela sommaren har vi ju mest varit hemma (eftersom jag mått som jag gjort), jag har inte haft någon energi till utflykter fast det egentligen är det bästa jag vet. Men när orken inte finns där så får man vara hemma istället. Så att komma ut från hemmet och bort från Malmö en sväng var riktigt skönt. Att sedan toppa det med utelunch och ett glas vin – fin lördag!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s