Höstblommor

Nu blommar våra höstblommor som allra finast, speciellt dahliorna! Jag älskar verkligen dahlior. Helt fantastiska blommor!

 

Vi har röjt undan lite i trädgården idag. så himla skönt med en dags sol som kontrast till allt regnande den sista veckan. Jag har avbladat alla tomater rejält så att den lilla sol som kommer fram når frukterna och inte bara bladen – så kaaaanske alla tomater hinner mogna innan det blir för kallt. Sen har jag städat i både förråd och uthus, slängt massa skräp och fått iordning. Höststädning utomhus helt enkelt!

Jag har slängt massa sommarblommor som började bli riktigt tråkiga också. Nu är det snart dags att göra fint med ljung och annat som man kan ha under vintern! Kanske tar en tur till Trädgårdspaletten någon dag snart. Om jag orkar ska landen rensas i veckan, och helst ska gräsmattan klippas. Får väl se hur det blir med det. Det springer ju inte ifrån oss…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s