Early bird

05,18 ville minimänniskan gå upp. 05,18. Alltså tjugo över effing fem på morgonen, eh ursäkta, på natten. Pardon my franska, men fa-an vad jag saknar våra helgmorgnar före barn. När man fick vakna av sig själv, gå upp och fixa te och sen lägga sig i sängen igen med tidning och bara slappna av.

Såhär ser det iaf ut framför mig just nu. Gårdagens och dagens Sydsvenskan (som ingen någonsin hinner läsa), ett konstverk som Kasper gjorde på Camp Glöd i våras, en vas med sticklingar som förhoppningsvis rotar sig snart, en kruka med planterade sticklingar som inte riktigt vill samarbeta, två korgar med ljus (bor eg i tv-hyllan, men där kan de inte står för då äter Klara på dem), en padda på laddning, mannens kaffe, plånbok och e-cigg, lite använt hushållspapper, Klaras vatten, mitt te med mängder av honung för att försöka få bukt med min hals, min halvätna macka och en nagelfil. Dessutom två tända ljus i något slags försöka att göra det mysigt. Till höger i bild skymtar ni dessutom ett gäng leksaker strategiskt placerade mitt på golvet för att alla barn ska vara nöjda (fast det är de inte ändå), och tre stora lådor med tyg som jag plockade fram i veckan och inte har orkar ställa tillbaka i förrådet.

Visst är det fint…!?

Som sagt, jag saknar våra helgmorgnar före barn.

 

(For the record; ja, jag älskar våra barn. Ifall någon började undra alltså…)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s