Mitt Insta-augusti

Hallå augusti – vart tog du vägen?? Det var ju juli nyss, och nu är det redan september. Jag hinner inte med….

Första dagarna i aug var vi på Gotland, sedan hade vi ännu en veckas semester fast då hemma i Limhamn. Men sedan mitten på augusti är det vardag i Perche-hemmet igen. Ch jobbar, Kasper är på dagis och jag och Klara (ok, mest jag) övar fortfarande på att ta det lugnt och vila.

IMG_4293
Flyga drake på Gotland – Åh, som jag längtar tillbaka. Vill åka dit NU!

Hemma igen = bullbak, och även små fingrar ville ha bulle / Lördagsbubblor

 

Inga många bilder blev det i augusti 🙂 Tre stycken bara. Jag lovar bättring i september. En av anledningarna till färre bilder är ”Instagram händelser”. Ni vet det som ligger längst upp när man öppnar Insta. Där lägger jag ut en del, det är så kul med lite snabbare bilder, mer tagna i stunden.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s