Paletterna

I våras köpte jag några små paletter på Trädgårdspaletten här i Malmö. De var yttepyttiga, söta och gulliga. Jag betalade 18 kr styck för dem!

img_4940

Kolla nu!! Lord vad de växer! Visst är de fina?!

Alla utom den längst till vänster köpte jag i våras. Den minsta har jag haft sedan förra sommaren. Den var riktigt ledsen i vintras, så då tog jag sticklingar av den istället och slängde moderplantan. Nu är den riktigt fin och tät!


Mina paletter brukar bli så himla tråkiga på vintern, ska bli intressant att se hur dessa bjässarna klarar sig… Det kanske blir som med den från förra året. De ledsnar fullständigt, jag tröttnar fullständigt, tar många sticklingar och slänger moderplantan 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s