10 månader!

Idag blir Karamellen 10 månader. 10 månader! Vad hände? Vart tog tiden vägen?

IMG_4698FINASTE SÖTASTE KLARA KARAMELL, Min alldeles egen Mini-me

Jag minns när man var liten och alla vuxna sa att tiden går så fort. Jag fattade inte alls vad de menade. Men nu fattar jag. Jag läste nånstans, minns inte var, om tiden med barn: Dagarna går långsamt, men åren går fort. Det var nog inte exakt så, men typ. Innebörden är densamma iaf. För vissa dagar önskar man inget hellre än att klockan ska bli 19 så kidsen ska sova. Men när man tänker efter, som nu, så bara vips! har det gått nästan ett år.

Jag försöker njuta av tiden. Verkligen. Men det är svårt mitt i det. Bland bajsblöjor, trotsutbrott och sömnbrist kan jag ibland ha lite svårt att se det positiva i allt. Men när tvåfotingen yrvaket stapplar in till vår säng på morgonen, lägger sig bredvid mig, klappar mig på kinden och säger ”Mamma, jag älskar dig”, då känns livet fint! Och när minimänniskan avfyrar världens finaste leenden bara för att jag säger ”Hej älskling” till henne då hoppar hjärtat över ett slag av kärlek och lycka.

Tiden med småbarn ❤

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s