När bebisen sover 2.0

Som jag skrev i ett tidigare inlägg försöker jag lära mig att vila själv, utan att Klara sover på mig. När jag faktiskt kan röra mig, men istället väljer att sitta still och slappna av (istället för att dammsuga hela huset, byta alla sängkläder, tvätta sju maskiner tvätt och rensa rabatterna).

IMG_4503

I skrivande stund sitter jag och tittar på andra avsnittet i rad av House of Cards. Vi började se den serien för ganska länge sen, men tröttnade efter ett tag. Nu blev jag dock lite sugen på att fortsätta titta! Samtidigt dricker jag te. Varmt te. Helt i lugn och ro. Med en sovande bebis på ovanvåningen. Jag KAN ju faktiskt vila utan att ha en bebis sovande på mig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s