Polly!

Polly! Detta fördärv. Som är så gott att jag bara inte kan leva utan det. En kväll utan Polly och en kopp te är liksom inte en riktig kväll. Men jag m å s t e faktiskt sluta. Det är ju inte nyttigt att käka en påse Polly om dagen, det fattar ju vem som helst.

Polly Original.jpg

Så idag, passande nog på en måndag, börjar mitt nya liv utan Polly (obs! gäller ej lördagar). Men att kräva av mig själv att äta i n g e t på kvällarna skulle ju inte funka dock, så istället för Polly sitter jag nu och trycker i mig skorpor. Bättre än choklad tänker jag, även om det såklart inte är optimalt. Nästa steg blir väl att käka en bit äpple istället….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s