För själen

Att försöka göra något för själen då och då är nyttigt tror jag! Speciellt om man är stressad.

Jag har alltid gillat kyrkor, de skänker mig lugn på något vis. Utan att jag är troende tycker jag om att gå till kyrkan. Dock inte på gudstjänst helst, men gärna på konserter, Lucia och annat. Och på Gotland ser jag alltid till att komma till Hablingbo kyrka för att tända ljus för mormor och morfar.

För några veckor sedan på Gotland körde jag till Grötlingbo kyrka en kväll för en konsert:  Sommarmusik – Kvartettsång, cello och altfiol med familjerna Hägglund och Norrby. Det var helt magiskt. Jag satt där och tittade i taket och bara njöt.

Det var fint för själen!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s