Ömsom sol, ömsom regn

Midsommarhelgen har bjudit på klassiskt svenskt midsommarväder – minst sagt. Ömsom sol, ömsom regn. Vi firade midsommar i Beddinge – precis som traditionen bjuder ❤ Goda vänner, god mat och god dricka. Känslan av att bara få lov att finnas till.

IMG_3844.JPGSvensk midsommar – Solglasögonen ligger kvar på bordet där lunchen intogs.

Vi var 12 vuxna och 8 barn – hej och hå! Ett glatt härligt gäng! Kasper fick vara med de äldre barnen på kvällen och leka och han var så glad och stolt. När ungen nästan satt och somnade med glass i munnen bestämde vi oss för att gå hemåt, och fast att han fick åka vagn (händer ju typ aaaaldrig att han vill det) så lyckades han hålla sig vaken hem och kunde fortsätta leka lite innan han fullständigt däckade 23,30.

My crew. På väg hem från midsommarfesten ❤

Tack alla för en fin midsommar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s